onsdag 31 oktober 2007

Happy Halloween!


Idag är det Halloween i USA. I fjol var vi där denna dagen och deltog i den karusellen.


Jag skulle ju pluggat, men det finns ju så mycket som är roligare. Som att göra en halloween-lykta. Fotona har min man Andreas tagit. Jättetjusiga, tycker jag.


Ta det nu lugnt alla ni där ute... hohoho.


/Frida

måndag 29 oktober 2007

En riktig höstdag!

Idag har hösten verkligen börjat på allvar. Brrr! Men jag trotsade den, drog på mig regnstället och promenerade en timme vid havet. Skönt!


Har fått en smile-award, så trevligt! Nu ska jag bara luska ut hur man gör med den.....

Ett kort har jag att bjuda på, som är på samma tema som förra. Det får nog bli mitt signum nu. När jag väl har gjort min hemtenta, så ska jag börja bli kreativ på riktigt igen! Hoppas det blir gjort denna veckan. Det är bara disciplinen som fattas....

Hoppsan den blev lite fel i storlek och annat sån´t, men det har jag inte tid att ändra på nu.


/Frida


torsdag 25 oktober 2007

Ett litet kort....

...är det enda jag kan bidra med. Har inte blivit scrappat ordentligt på länge på grund av allt annat som måste göras. Men, men så är det. Här är i alla fall ett smakprov på ett grattiskort att fästa en slant eller ett presentkort i.





måndag 15 oktober 2007

Helgens pyssel.

Var hemma hos mamma i helgen och vi scrappade till ut på natten. Här är resultatet och en LO från swescrapbooks skissutmaning (kom inte med..)
En plats att älska är den ena av dubbellayouten från Skagen. Den andra är: En plats att finna lugn och harmoni. Jag har använt samma material till de båda LO men ändå försökt göra dem olika. Den andra är en scraplift från en LO jag såg genom fönstret till (den stängda) pappersafären, Kort å sånt....


Den andra är från en skiss som jag gjort tidigare, men ändå helt olik. Blommorna har jag klippt ut från ett papper. Lite pilligt, men det blir ju kul!

tisdag 9 oktober 2007

Pyssel från lekistiden....

Idag har jag återgått till pyssel från 6-årsaldern, Krympisarna! Plasten som man ritade på, klippte ut ochs edan krympte i ugnen. Såg en artikel om det i Scrapbooking mm, och var bara tvungen att prova. Det blev ju jättekul! Stansade ut med QK, färglade och krympte. Har använt tags på en LO på veckans skissutmaning på swescrapbook. Jag har inte bestämt om jag ska skicka in den, så jag väntar lite med publicering.

Igår, skickade jag in mängder med kort till framkallning. (Jag framkallar alla kort jag scrappar). Så, nu väntar jag med spänning på att få hämta ut dem!!!!

/Frida




P.S. Min LO ska jag skicka in, men här kommer ett smakprov på krympisarna jag använde. D.S.


torsdag 4 oktober 2007

Kort

Några kort har blivit gjorda i veckan, som annars mest innehållit pluggning och så. Här kommer ett fjärilskort. En liten favorit hos mig, som jag tycker passar till många kort och som kan göras i diverse storlekar och färger. Mallen till den har jag hittat i tidningen scrapbooking mm. Den är enklare att göra än man tror. Detta tänkte jag ska bli ett dopkort till en liten flicka som ska döpas i helgen. Tyvärr har fjärilens "spröt" vänt sig lite i scanningen.



Sedan kommer 2 grattiskort. Ett som känns lite "vilt" för att vara mig och ett som känns mer traditionellt och min stil. Men, det är ju kul att testa på olika stilar! Idén till det rosa kortet kommer från Leamon. Länk till henne finns här under "min scraprunda".


Tack för kommentarerna jag får. De blir jag jätteglad för!
/Frida

tisdag 2 oktober 2007

Globetrotter?

Här har vi senaste bidraget till min BOM och swescrapbooks projekt Hemlisar. (Finns ocks¨på http://www.swescrapbook.blogg.se/ :-)) Veckans tema var Globetrotter? Ni som känner mig och min känsla för att flyga förstår varför mitt svar blev Nej! Globetrotter blir jag aldrig.



Jag ville att LO skulle ha lite restema (så klart) så jag tyckte det var kul att använda lite överblivna småpengar från resor. Pengar är ju något som alltid känns jättespeciellt när man är ute och reser tycker jag.

Nu ska jag börja tillverka några kort.

/Frida