måndag 19 maj 2008

Jag klarade det!

I lördags small det till! Göteborgsvarvet 2008. Sluttid 2:09:40!
Jag är otroligt nöjd, och det var jätteroligt! (Känns det som så här i efterhand i alla fall). Det var tungt så klart , men känslan av att jag klarade att springa hela vägen är härlig!

Här har vi ungefär 3 km passeringen och då kan man ju kosta på sig ett leende och vinkningar. Fotot vid 20 km passeringen innehåller mest ett leende och inga extra rörelser i kroppen förutom dem som leder framåt mot målet...

Jag kan i alla fall konstatera: Jag har fått blodad tand!

/Frida

torsdag 8 maj 2008

En liten teaser...


Har idag helt förlorat mig i alla bilder från semestern. Man ska börja fixa och dona med dem, men så börjar man bläddra... och bläddra... och drömma... Jag kan inte annat än att fortfarande vidhålla att Grand Canyon är det vackraste landskap jag mött!

Trevlig helg!

/Frida

onsdag 7 maj 2008

Hemma igen, men foto får vänta!

Ååååh vad vi har haft det härligt!!! Har varit i Las Vegas, Grand Canyon, kört route 66 och Los Angeles! Helt underbart. Grand Canyon var det vackraste jag någonsin upplevt och jag skulle kunna sitta där i timmar och bara titta på bergen och naturen och vyerna förändras allteftersom solen rör sig över himmelen. Underbart! Massor av foto har vi (sisådär nästan 400... ) men de ska läggas in, kollas över och eventuellt redigeras innan de läggs upp här.

Dessutom behöver nog yetlagen bearbetas lite nu. Oj, vad man blir mossig i huvudet av tidsförändringarna.

Återkommer en annan kväll!

/Frida