torsdag 17 april 2008

Nedräkningen har börjat!

Veckorna bara går och livet har tagit sig in i en något intensivare fas. Våren är definitiv här, vilket innebär att man inte vill sitta inne! I måndagskväll gjorde vi årets första cykeltur med kaffekorg. Underbart!

Löpträningen har ju också gått in i en något intensivare fas nu när det bara är ca 1 månade kvar till målet och Göteborgsvarvet. Det är inte utan att man börjar bli nervös... Ska jag klara det?! Fast oavsett vad så vet jag ju att jag klarat flera delmål; fått rutin på träningsvanorna, klarat springa milen under en timme och framför allt börjat tycka att det är härligt att få komma ut och springa. Det är inte illa det. I lördags gjorde jag också mitt livs längsta löptur: 18 km! Hade någon sagt till mig för ett år sedan att jag skulle göra det (jag som hatat att jogga, och tyckt att folk måste vara tokiga som håller på med det) så hade jag varit övertygad om att denna var fullkomligt tokig. Jaja... vi får väl se hur det går. Jag kommer i alla fall att ha någon supporter på plats (mannen och hans kompis...)

Den allra viktigaste nedräkningen är i alla fall den till semestern! En vecka kvar till amerikaresan!!! Det blir Las Vegas, Grand Canyon och Los Angeles. Gissa om vi ska ta mycket foto! ... och shoppa järnet.... och njuta av livet!

/Frida